Kraambed

Kraambed

Het kraambed is de periode van de eerste  tien dagen na de bevalling. De eerste drie dagen van het kraambed komen wij jou en je baby iedere dag bezoeken, daarna meestal om de dag. Wanneer er bijzonderheden zijn komen wij vaker. De kraamverzorgster doet dagelijks de controles van jou en je baby. Tijdens ons bezoek beoordelen wij deze en bepalen samen met haar het beleid.

Ook als je in de zwangerschap bij de gynaecoloog onder controle geweest bent en deze je bevalling begeleid heeft, kunnen wij je kraambed begeleiden. Als je thuis gekomen bent uit het ziekenhuis, kun je contact opnemen met ons en zullen wij afhankelijk van het tijdstip dezelfde dag nog langskomen. 


Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschap is een periode van grote lichamelijke en emotionele veranderingen. Elke vrouw ervaart deze anders.

Bevalling

Bevalling

Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft dit op haar eigen manier.

Kraambed

Kraambed

Het kraambed is de periode van de eerste tien dagen na de bevalling. Ook hierin begeleiden wij je de eerste dagen.

1e jaar ouders

1e jaar ouders

Het eerste jaar als ouders is intensief. Er zijn heel veel veranderingen, fijn om deze ervaringen samen met andere pas-bevallen vrouwen te delen.

Nieuws
Bevalling in een bad
Nieuws

Alle vaders maken mooie kinderen

die van ons moest natuurlijk weer overdrijven

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt bellen naar nummer 0113-503842. Wanneer er niet opgenomen wordt, hoor je een antwoordapparaat met het nummer van de dienstdoende verloskundige. Je kunt dit altijd bellen voor het maken van een afspraak, voor vragen of voor verloskundige hulp.