Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Verloskundigen Reimerswaal is een kleinschalige praktijk die staat voor een persoonlijke, medische begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Zwangerschap, de geboorte van een kind en de periode erna zien wij als een natuurlijk levensproces. Goede, medisch verantwoorde zorg is het begeleiden van dit natuurlijke proces. Wij hebben een goede samenwerking met de gynaecologen van de omliggende ziekenhuizen (Goes en Bergen op Zoom) en andere zorgverleners, waaronder professionele echoscopisten en de ggd. Tevens is er een prettige en vakkundige samenwerking met de kraamcentra in deze regio.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door middel van overleg, bijscholingen en werken volgens de nieuwste richtlijnen van onze beroepsvereniging (de KNOV). Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Verloskundigen. Onze opleiding hebben wij gevolgd in Nederland en wij zijn al jaren werkzaam in de eerstelijns praktijk. Onze praktijk heeft achterwacht van meerdere verloskundige praktijken in de omgeving, zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft.


Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschap is een periode van grote lichamelijke en emotionele veranderingen. Elke vrouw ervaart deze anders.

Bevalling

Bevalling

Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft dit op haar eigen manier.

Kraambed

Kraambed

Het kraambed is de periode van de eerste tien dagen na de bevalling. Ook hierin begeleiden wij je de eerste dagen.

1e jaar ouders

1e jaar ouders

Het eerste jaar als ouders is intensief. Er zijn heel veel veranderingen, fijn om deze ervaringen samen met andere pas-bevallen vrouwen te delen.

Nieuws
Bevalling in een bad
Nieuws

Growing Tiny Humans

Is Exhausting

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt bellen naar nummer 0113-503842. Wanneer er niet opgenomen wordt, hoor je een antwoordapparaat met het nummer van de dienstdoende verloskundige. Je kunt dit altijd bellen voor het maken van een afspraak, voor vragen of voor verloskundige hulp.