Verloskundigen Reimerswaal
1e jaar ouders

1e jaar ouders

Het eerste jaar na de geboorte van je baby is intensief. Vooral na de geboorte van je eerste baby zijn er veel veranderingen in je dagelijkse leven. Een baby verzorgen, gebroken nachten, veranderende relatie, herstellen van je bevalling, wisselende hormonen, weer terug gaan werken, anticonceptie?

Mama café

Het mama café is een ochtend op elke eerste woensdag vd maand, voor aanstaande, kersverse of ervaren moeders met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Het wordt georganiseerd in samenwerking met kinderopvang Kibeo en het Oogappeltje. Het is een plek om in contact te komen met andere moeders uit de buurt om elkaar te leren kennen, ervaringen te delen, vragen te stellen en tips uit te wisselen. Woensdag 5 september hopen ze te starten in Yerseke, Moerplein 8. 

Bekijk hier alle datums

Borstkolf

Indien je gebruik wilt maken van een borstkolf dan kun je bij een medela-steunpunt terecht.

Bekijk hier de locaties

Anticonceptie

Het is verstandig om na te denken over anticonceptie. Er zijn verschillende websites  waar je informatie hierover kan lezen; www.keuzehulpanticonceptie.nl  of www.thuisarts.nl. Je kunt in onze praktijk ook terecht voor het laten plaatsen van een mirena of spiraal. Dit wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Dit doen Agnes Reingoudt en Marjan Lindenbergh. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.


Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschap is een periode van grote lichamelijke en emotionele veranderingen. Elke vrouw ervaart deze anders.

Bevalling

Bevalling

Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft dit op haar eigen manier.

Kraambed

Kraambed

Het kraambed is de periode van de eerste tien dagen na de bevalling. Ook hierin begeleiden wij je de eerste dagen.

1e jaar ouders

1e jaar ouders

Het eerste jaar als ouders is intensief. Er zijn heel veel veranderingen, fijn om deze ervaringen samen met andere pas-bevallen vrouwen te delen. Dit kan één keer in de maand tijdens het Mama café

Nieuws

Nieuwe collega   •   augustus 2018

Vanaf 10 september komt Judith Groeneweg ons team versterken. Zij is al een aantal jaar werkzaam in de regio Rotterdam maar is van oorsprong zeeuwse. Jasmijn is tijdelijk afwezig. Janneke zal vanaf september minder gaan werken. Zij gaat vanaf half oktober met zwangerschapsverlof.

Centering Pregnancy   •   december 2017

Vanaf november 2017 zijn wij gestart met centering pregnancy. De medische controles (8x) worden tijdens een groepsbijeenkomst uitgevoerd. In de groep is er meer tijd voor voorlichting, educatie en uitwisselen van ervaringen. Iedere 6 weken start er een groep.

Lees nog meer nieuws

Nieuws

Die andere moeders

doen ook maar wat

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt bellen naar nummer 0113-503842. Wanneer er niet opgenomen wordt, hoor je een antwoordapparaat met het nummer van de dienstdoende verloskundige. Je kunt dit altijd bellen voor het maken van een afspraak, voor vragen of voor verloskundige hulp.