Aanmelden

Aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je telefonisch contact met ons opnemen, of een mailtje sturen met je naam, adres, telefoonnummer en wanneer het handig is, dat we je terugbelllen.

De eerste echo vindt plaats als je ongeveer 8 weken zwanger bent. We bespreken dan ook of jullie behoefte hebben aan meer informatie over prenatale screening. Indien gewenst dan kunnen jullie ervoor kiezen om een counselingsgesprek in te plannen. Tijdens het counselingsgesprek kunnen we jullie begeleiden in het maken van jullie keuze omtrent prenatale screening. Dit gesprek plannen we omtrent 8 a 9 wkn zwangerschapsduur. Indien er redenen zijn, om dit al vroeger te doen, kan dit altijd. Bv jullie voorgeschiedenis, ziektes die in de familie voorkomen.

Indien jullie geen behoefte hebben aan dit gesprek, dan plannen we een intake met jullie in. Deze intake is op dit moment telefonisch, vanwege corona-maatregelen, dit doen we ook ongeveer rond 8-9 wkn zwangerschapsduur. Bij iedere zwangere wordt een intake gedaan. Voor meer informatie wat er dan besproken wordt, kun je de informatie over de controles lezen.

Rond 10 weken zwangerschapsduur maken we de termijnecho.

Indien er eerder problemen voordoen, zoals; bloedverlies, overmatig overgeven of buikpijn, dan kun je altijd contact opnemen.

Wij kunnen dan beoordelen of het nodig is om contact op te nemen met de huisarts of de gynaecoloog.

 

Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschap is een periode van grote lichamelijke en emotionele veranderingen. Elke vrouw ervaart deze anders.

Bevalling

Bevalling

Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft dit op haar eigen manier.

Kraambed

Kraambed

Het kraambed is de periode van de eerste tien dagen na de bevalling. Ook hierin begeleiden wij je de eerste dagen.

1e jaar ouders

1e jaar ouders

Het eerste jaar als ouders is intensief. Er zijn heel veel veranderingen, fijn om deze ervaringen samen met andere pas-bevallen vrouwen te delen.

Nieuws
Bevalling in een bad
Nieuws

Growing Tiny Humans

Is Exhausting

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt bellen naar nummer 0113-503842. Wanneer er niet opgenomen wordt, hoor je een antwoordapparaat met het nummer van de dienstdoende verloskundige. Je kunt dit altijd bellen voor het maken van een afspraak, voor vragen of voor verloskundige hulp.